Finalisti i parë i Big Brother VIP 2, do të shpallet sonte në spektaklin që do të mbajë mbërthyer shqiptarët para ekranit.

Në dhomën e rrëfimit secili banor zgjodhi mbrëmjen e së martës dy emrat që ata dëshironin për t’i parë finalistë.

Banorët me më shumë vota kanë qenë Dea dhe Luizi, të cilët do të përballen me njëri-tjetrin në një televotim që u hap gjatë mbrëmjes së martës, ku do të jetë publiku ai që do të zgjedh me anë të votave finalistin e parë.

Finalisti i parë shpallet sot, i cili do të garojë më pas për çmimin e madh pas më shumë se katër muajsh brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.