Gazetari i njohur Marin Mema është bashkuar protestës për rritjen e çmimeve në para Kryeministrisë për të mbështetur qytetarët.

Teksa Mema merrte mikrofonin për të shprehur mendimin e tij turma filloj të brohoriste dhe po ashtu ai shprehur mirënjohjen për mbështetjen e studenteëve.

“Kush tha që nuk bëhet Shqipëria, ja ku jemi këtu për ta bërë atë që flamurët partiak nuk kanë bërë në këto 30 vite. Le ta kuptojnë që zemra e Shqipërisë janë shqiptarët e thjesht, merrni miq e shok që të mblidhemi këtu për të bërë vendin tonë,” u shpreh ai.