Sot dhe deri ne datë 2 tetor 2022 Mërkuri do jetë i kundërt. Kjo do te thote qe shume plane dhe projekte dhe bashkepunime apo lidhje qe kemi bere kohet e fundit do t’i rishikojme ose do mbeten ne vend per momentin pa u zhvilluar.

Sipas astrologes Meri Shehu ndikim Merkuri i kundert ka me shume tek Dashet, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapet!