Mësohet se Balla ka shkarkuar sërish sot Tarazhin duke emëruar një drejtor ttjetër në krye të Agjencise se Administrimit te Pasurive te Sekuestruara

…..
Ministri i Brendshem ka emeruar Ferdinant Tarazhin si drejtor te pergjithshem te Agjencise se Administrimit te Pasurive te Sekuestruara.

Sot qenka bere dhe prezantimi madje.

Agjencia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara administron mes te tjeresh edhe inceneratorin e Tiranes.

Pak muaj perpara se SPAK te sekuestronte inceneratorin e Tiranes, Mirel Mertiri e emeroi zotin Tarazhi drejtor te kantierit te inceneratorit.

Sapo inceneratori u sekuestrua dhe kaloi ne administrim te Agjencise, administratori shteteror e shkarkoi zotin Tarazhi dhe disa drejtore pasi konsideroheshin si njerez te besuar te Mertirit dhe kishte dyshime se merrnin urdhra nga andej.

Pas shkarkimit mbi Agjencine e Pasurive te Sekuestruara nisi nje sulm frontal, madje pati dhe kercenime fizike per te rikthyer drejtoret e shkarkuar ne pune. Vecanerisht zotin Tarazhi.

Por atje ku nuk pati sukses presioni, ka firma e ministrit te brendshem.

Me pak fjale, zoti Balla e ktheu inceneratorin tek ata qe e kishin.

SPAK-u tani te shtrengoje fort ballkonin e Berishes se mos u iken doktori se inceneratori e pati. /Klodian Tomorri