Ish-kryeministri Sali Berisha dhe kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta kanë zgjedhur që këtë të dielë, njëri në mal dhe tjetri në det.

Kështu në Facebook, Sali Berisha ka publikuar një foto në mal, ndërsa shkruan: “Mirëmëngjesi miq, ju uroj një të dielë të mbarë”.

Ndërsa Meta Meta preferuar detin

“Mirëmëngjesi miq! Uroj një të diel të freskët dhe ripërtëritëse për të gjithë”, shkruan Meta.