Antonela Berisha ka reaguar pas deklaratës së Big Mamës ku tha se ajo nuk ishte artiste. Këtë deklaratë ajo e bëri gjatë një loje në emisionin “Zemër Luana”. “Ajo nuk është artiste. E di gjithë Shqiptaria. Antonelën nuk e duroj. Ofendohen artistët nëse e krahasoj atë me artistët”, tha Big Mama.

Antonela shprehet se këngëtarja po sillet si një gjimnaziste me veprimet që bën ndaj saj. “E keni parasysh kohën kur jeni në gjimnaz që është cool të pish duhan, të lësh mësimin dhe të sjellësh si loqe por të sillesh në të njëjtën mënyrë kur kalon të 30-at të bën automatikisht tio “varilesh-si” dhe të vonuari në jetë?

Kështu edhe kur je vajzë të flasësh keq për vajzat e tjera/t’i tallesh, t’i lencosh/ apo të kesh përplasje direkte me ato vebale ose fizike të jep vëmendje dhe popullaritet kur je në atë fazë të jetës kur sapo të kanë ardhë periodat, ama kur je në post-menopauzë dhe ke të njëjtën sjellje…ka diçka më serioze”, shkruan ajo.
Në fund, ish banorja e Big Brother shton: “Në vend që të ofendohem thjesht përpiqem t’i kujtoj vetes se dhe pak është Viti i Ri, hyjmë në 2023-in dhe nuk mund ta nxjerr dot dikë shpirtërisht nga Top Festi i 2005-ës, e vetmja kohë e jetës së tij kur ka qenë relevante”.