Ata janë gjithmonë aty. Në shi, apo diell. Brenda apo jashtë. Nuk ka asnjë dyshim që një meritë të jashtëzakonshme për suksesin e kombëtares shqiptare të futbollit kanë tifozët dhe sidomos grupimet, “Tifozët kuqezinj”, “Plisat”, shqiptarët nga Maqedonia dhe të gjithë të tjerët që krah kombëtares në çdo moment. Kështu ndodhi edhe mbrëmë.

Stadiumi ishte plot. Atmosfera ishte elektrizuese.

I ngjante një finaleje. Në fakt ashtu ishte. Tani na duhet vetëm një pikë dhe shqiponja fluturon drejt Gjermanisë…