Një pako e dyshimtë është konstatuar paraditen e sotme në qytetin e Elbasanit.

Paraprakisht , mësohet se policia ka bërë evakuimin dhe rrethimin e zonës.

Sipas “News24”, pakoja e dyshimtë është konstatuar në qendër të qytetit të Elbasanit.

Ndërsa raportohet se policia po bën verifikimin e pakos së dyshimtë.