Babai hero ukrainas, Ruslan Gladkiy, ka folur për “lumturinë dhe lehtësimin” e tij që gruaja dhe fëmijët e tij janë të sigurt në Itali.

Ruslan, 35 vjeç, u fotografua duke puthur djalin e tij nëntë-vjeçar Hordiy para se t’i jepte lamtumirën në stacionin e trenit Lviv. Fotoja e tyre ishte në faqen e parë të Mirror të hënën.

Pavarësisht se ishte i dëshpëruar kur i tha lamtumirë familjes së tij, Ruslan i kërkoi që të ishte i guximshëm dhe të kujdesej për nënën e tij.

Tani Halyna, 37 vjeç, Hordiy dhe motra e tij Emilia, katër vjeç, më në fund kanë arritur në Itali.