Uroš B. u arrestua në fshatin Vinjishte afër Kragujevcit , tetë orë pas një ndjekjeje aktive të tij.

Ai dyshohet për masakrën në afërsi të Mlladenovcit, kur rreth mesnatës së mbrëmshme vrau 8 persona dhe plagosi 13 persona.

Ai u arratis, mëngjesin e sotëm rreth orës 8 është arrestuar në shtëpinë e të afërmve ku fshihej.