Kaos para Bashkisë Tiranë.

Protestuesit hedhin molotov drejt bashkisë.

Ata po tentojnë të thyejnë kordonin policor dhe po përplasen me policinë.

Në protestë janë mbështetës të Rithemelimit e Partisë së Lirisë.  Për mbarëvajtjen e protestës ka dhe forca të shumta policie përreth bashkisë.