Rama: Ti Ferdinand nxjerr një video timen, i nxjerr por unë një për një u qëndroj dhe u qëndroj fjalëve të videove të mia, sepse janë shifra të qarta fare dhe mund të marrësh citime nga 5-6 banorë dhe një luftë e tërë bëhet me kamera. Dhe po të përsëris faktet nga bashkia e Shkodrës jo nga qeveria për përmbytjet. Për çfarë ta shpallim gjendjen e emergjencës, fotografitë nuk janë live mos mi trego mua. Cilësia e diellit është live, fotot nuk janë live. 30 banesa me prezencë uji dhe ka nisur të tërhiqet, po është e gjatë lista qqë kemi bërë ne, sepse sot kemi një strukturë e cila ngrihet dhe nuk shkon me shapka është një agjenci e emergjencave civile dhe e kemi futur në mekanizmin evropian. Ca tu themi atyre hajdeni se kemi disa shtëpi të përmbytura. Ca tu themi, ja se kemi 2 një ta mbash dhe një ta çash?!