Nga Agim Xhafka

Siç kanë ardhur ditët opozita kot proteston me, ‘Ramë ik!’. Kurrsesi nuk duhet artikuluar kjo. Se ja e dëgjoi Edvini dhe iku me gjithë mend. E ç’fitoi populli nga kjo? Që një keqbërës do largohet pa i hyrë gjemb në këmbë? Që pasi bëri aq dëme, sa dhe një pushtues nuk i bën, na tha bay-bay e iku si zotni?

Jo, opozita të urojë nga mëngjesi në darkë: ‘Edvin, o bir, paç shëndet e jetë të gjatë!’ Madje të jetosh dhe 2-3 jetë nga që dëmet që i solle atdheut i ke gjigante.

-Borxhin nga 60% e çove 100%.

-Çdo vit dëmi i administratës tënde rreth 1 miliard euro.

-Qindra milionë për inceneratorët që asnjë sy nuk i kap.

-Pensionet siç i gjete i le. Lëmosha.

-Shëndetësia na premtove falas, po na doli më e shtrenjta në glob.

-1 milion shqiptarë e braktisën atdheun.

-Të kap malli për një pëllitje lope e një blegërime dele në fshat. Se qumështi bio këto vite është veç në ëndrra.

-E çove 23 milionë euro një kilometër autostradë.

-Në 9 vite pasurove veç 5-6 persona, ushqyer këta nga buxheti i shtetit.

-Akoma nuk kemi një helikopter për zjarre e një qen për emergjenca. Po kemi chartera që të mbajnë në ajër 8 ditë të 7 ditëve të javës.

Kjo qeveri e damkosur dhe nga administrata amerikane do mbahet mend për vjedhje, grabitje dhe zhvatje.

Ndaj opozitë mos kërko largimin e Ramës. Por mijëra e mijëra njerëz në kor të urojnë papushim: ‘Ramë, paç shëndet e shëndet se burg i gjatë të pret!’