OKB regjistroi 351 civilë të vrarë dhe 707 të plagosur të premten në Ukrainë.

Ndërmjet orës 4 të mëngjesit dhe mesnatës së 4 marsit, Zyra e Komisionerit të Lartë të OKB-së për të Drejtat e Njeriut regjistroi gjithsej 1058 raste te viktimave dhe plagosjeve në Ukrainë, raporton korrespondenti i Buzz Feed Neës, Christopher Miller.