Rezart Veleshnja ishte së fundmi i ftuar në emisionin “Top Arena” ku gjatë intervistës nuk u kursye për asgjë dhe foli shumë troç.
“Thuaj vajzën VIP shqiptare që do doje të kishe një skenë erotike”, i tha Alesia Bami.

“Po pse erotike? Sa të poshtër, të çojnë deri te burimi dhe nuk të japin ujë. Bëje p*rnografike, çoje deri në fund”, u përgjigj Veleshaj, teksa pa hezituar aspak tha emrin e modeles Vildane Zenelin.