Më shumë se një muaj në qeli dhe Cllevio duket se nuk ka zënë mend.

Pa bërë ende 24 orë nga lënia e ambjenteve të burgut, personazhi i ‘Tik Tokut’ i ka bërë sërish thirrje Noizyt për përballje.

“Kujtoni se kam frikë ngaqë më gjuajti ai? Nuk më ka dhënë popullaritet fare, se nuk ngrihem nga ata unë. Nuk shkova atje për grushta unë. Të më thoshte që mos të shkoja, por as po, as jo nuk tha. Ti je shumë i fortë, të kam thënë. Tani si është historia, po të bëj këtë sfidë, kam bërë ca ushtrime. Më shiko mirë, zgjedhe ditën, vendin, diku larg që të mos kesh lepurusha pas teje”, tha ai. “Kurse ty Crax, a e di çfarë do të bëj, ke dhjetë ditë kohë”, -shprehet Cllevio në Instagram