Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka kërkuar të replikojë pas fjalës së Taulant Ballës por kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla nuk i jep fjalën Sali Berishës.

Berisha ka bllokuar foltoren dhe shoqërohet nga deputetët e opozitës të cilët i janë afruar për ta mbështetur pranë foltores.