Ka filluar “Dance with me” ku veç konkurrentëve kanë qenë në juri Klaudia Pepa, Ilir Shaqiri dhe Ermal Mamaqi. Por ajo ç’ka vumë re tek juria është pikërisht se Iliri si shpirt i protagonizmit ka vendosur ti zërë vendin Klaudias.

Ndonse e vetmja vajzë në juri, Klaudia është menduar t? qendrojë në mes të tavolinës, por duket se kjo nuk i ka pëlqyer Ilirit, i cili pa marrë parasysh asnjë rrethanë ka vendosur të ulet në vendin e saj.

Madje edhe emri tek tavolina doli me titra atje ku ishte ulur Iliri doli i Klaudias, duke e vërtetuar më tej këtë gjë.