Shoqata e Transportit Publik ka njoftuar pezullimin e dhënies së abonesë për muajin gusht. Një vendim i tillë ka ardhur disa muaj pasi u raportua se mes shoqatës së transportit dhe pushtetit lokal ishte arritur një marrëveshje e caktuar.

Detajet lidhur me vendimin e marrë për pezullimin e dhënies sëabonesë do të jepen në një deklaratë për mediat që pritet të mbahet nga Shoqata e Transportit Publik ditën e sotme në orën 11:00.