Një debat mes dy vajzash në studion e “Përputhen” ka shkuar deri në konfrontim fizik.

Debati midis Irisit dhe Orsiolës ka degraduar në momentin që u përfshi Lea, e cila në një moment e goditi me shuplakë ish-shoqen e saj të ngushtë.

Takimi që Orsiola pati me Donaton, solli shumë tensione në studio. Irisi nuk arriti ta përmbajë veten dhe nisi të ulërijë.

Në momentin që situata degradoi, u përfshi edhe Lea, e cila e goditi me shuplakë ish-shoqen e saj të ngushtë.

Tensionet në studio nuk u qetësuan, më pas ndërhyri Petro, i cili ka qenë “molla” e sherrit midis dyshes.

Osriola:Ti nuk do tregosh standardet, je plerë

Irisi:Seriozisht e ke që më thua muja plerë e ke parë veten ënpasqyrtë mon seriozishtr e ke kujt I thua plerë. Punën krryesore e kam me ty edhe me ktë plerën tjetër. Ju të duyja jeni plerë (Orsiola dhe Lea). Se kam punë edhe me ty.