KUJDES! PARA SE TE VOTOSH JEPI “LIKE” TE BUTONI BLU!!!

SONDAZHI i radhës lidhet me garën për Dibrën ku përballë janë Ismail Uka nga PD dhe Rahim Spahiu nga PS.

VOTO PËR DIBRËN

Sorry, there are no polls available at the moment.