KUJDES! PARA SE TE VOTOSH JEPI “LIKE” TE BUTONI BLU!!!

SONDAZHI i radhës lidhet me garën për Klosin ku përballë janë Bedri Hoxha nga PD dhe Ilmi Hoxha nga PS.

VOTO PËR KLOSIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR BURRELIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR LAÇIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PER LEZHEN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PER MIRDITEN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PER KUKESIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PER HASIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR TROPOJËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PËR FUSHË ARRËZIN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTONI PËR PUKËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

JEPNI MENDIMIN TUAJ PËR VAUN E DEJËS

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR SHKODRËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR TIRANËN

Sorry, there are no polls available at the moment.

VOTO PËR ELBASANIN

Sorry, there are no polls available at the moment.