Qytetarët kanë nisur të grumbullohen në sheshin “Skënderbej” prej nga do të fillojë edhe marshimi drejt Kryeministrisë.

Kjo është dita e katërt e protestës për të kundërshtuar rritjen e cmimit të naftës dhe produkteve të tjera të shportës. Protesta do të ketë edhe në qytete të tjera të vendit.