SPAK zbarkon në zyrat e OSHEE në kuadër të një hetimi të çelur për korrupsion dhe vepra të tjera penale.

BalkanWeb raporton se po hetohet për një skeme ku kundrejt ryshfetit fshiheshin debite nga sistemi.

SKANDAL në OSHEE , hajdutët e Enea Karakaçit i zhvasin qytetarit 2.7 milion lekë për energjinë