Një i ri ka zgjedhur të sfidojë temperaturat e ulëta që kanë përfshirë vendin ditët e fundit.

Në temperatura që arrijnë deri në -10 gradë ai ka zgjedhur te lahet në liqen.

Në video shfaqet një i ri i quajtur Klajdi Mërtiri i cili pa marrë parasysh të ftohtin dhe tepmeraturat këtë të djelë është zhytur në ujin e ftohtë të liqenit të Ohrit.