Disa bestytni mbeten në kulturat njerëzore. Besohet se ajo që mbani në çantë mund të ndikojë në energjinë tuaj dhe zhvillimin e fatit tuaj. Ekspertët e Feng Shui paralajmërojnë se disa gjëra nuk duhen mbajtur kurrë në një çantë. Duhet t’i hidhni të gjitha gjërat e panevojshme që mbani në çantë pasi tërheqin pengesa në rrugën e jetës.

Gjërat e panevojshme sjellin kaos. Hidhni nga çanta gjithçka që nuk ju nevojitet më dhe organizoni kaosin duke vendosur gjërat në ndarje. Besohet se rendi do t’ju sjellë vendimmarrje më të lehta. Paratë e shpërndara nuk duhet të mbahen kurrë në një çantë, por duhet të mbahen vetëm në një portofol.

Feng Shui tregon se paratë e shpërndara tërheqin varfërinë, mungesën e financave dhe vendosin bllokime energjike në rrugën e zhvillimit. Gjithashtu, shumë njerëz mbajnë fatura të vjetra në çantat e tyre. Kjo do të thotë që në mënyrë simbolike mbani me vete problemet e vjetra dhe shqetësimet e panevojshme.