Pasi torollepsi shqiptarët me përmbatjen banale të BBV, Arban Osmani është kujtuar për çështjet e moralit dhe përmbajtjes mediatike duke sharë dhe pështyrë këdo. Përmes një statusi në rrjetet sociale, Arbana që dilte në “prime time” me fustane sikur shkonte ne disku, shkruan si i vjen turp që jeton në një vend si ky pas shpërndarjes së pamjeve të nuses nga Librazhdi që u kap me dashnorin në krevatin martesor.

Po, është e denuëshme filmimi dhe shpërndarja e atyre pamjeve, por Arbana e BBV është njeriu i fundit në botë që mund të bëjë moral për kësilloj punësh. /Gazeta Jone