Vajza që u drogua dhe më pas u përdhunua nga tre djem në Vlorë, është tërhequr nga kallëzimi i saj.

Në dëshminë që ka dhënë për policinë e Vlorës, vajza ka treguar se s’kushte asgjë për të thënë pasi ajo kishte shkuar me dëshirë.

“Unë shkova me dëshirën time, pavarësisht se gjërat rrodhën kështu…”, ka deklaruar vajza.

Për këtë ngjarje policia ka shpallur në kërkim Oltjan Tahirin, djalin e një personi që ka servis Skafesh në “Triport“, ndërsa janë ndaluar Albi Ceno dhe Gentjano Mehmeti.

Tashmë vajza 26-vjeçare e dëmtuar është “kthjelluar” dhe në deklarimin e parë që ka dhënë në polici, ka pohuar se kishte shkuar me dëshirën e saj.

Me këtë dëshmi çështja ka marë një kthesë për sa i përket përgjegjësisë penale të tre të rinjve.

Të tre djemtë dhe vajza kanë konsumuar alkool dhe hashash në ambjentet e një hoteli, duke vijuar më pas në katin e dytë të hotelit, ku kanë kryer marrëdhënie.

E gjitha është organizuar për të festuar lirimin nga burgu të mikut të tyre.

Teksa kanë festuar të 5 persona me alkool dhe hashash, ai është larguar nga ambjentet e lokalit ndërsa vajza dhe 3 miqtë e saj kanë shkuar në katin e dytë të hotelit ku kanë kryer marëdhënie.

Vajza ka pasur probleme shëndetësore duke pësuar gjëndje të fikti. Tre djemtë e kanë marë në krahë dhe e kanë nxjerë në rrugë duke e braktisur trupin dhe larguar.

Ka qënë njëri nga punonjësit e hotelit që ka njoftuar policinë, e cila më pas ka transportuar vajzën në spitalin rajonal të Vlorës.