Këngëtari shqiptar, Berkan Beka, ka kryer së fundmi një operacion në zemër. Ai ka ndarë detaje se si shkoi ky moment , duke u shprehur se tani ka një gjendje shëndetësore të mirë. Berkani ka rrëfyer se nuk ka qenë mirë muajt e fundit pasi ndjente shumë lodhje dhe se nuk merrte frymë mirë.

“Mirë jam, tani mirë. Sepse me të vërtetë e kalova një periudhë shumë të vështirë. Së pari falënderoj të gjithë njerëzit që përmes Instagramit që më kanë telefonuar. Me qindra njerëz nuk kam mundur që t’iu përgjigjem të gjithëve. Nuk themi kot që në këto ditë shihet njeriu se sa duhet. Faleminderit familjes, Zotit. Tani më mirë jam, patjetër e kam që të shkoj te e mira”, u shpreh ai.