Ditën e sotme në Kuvend po mbahet seancë plenare në Kuvend.

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi i ka shpëtuar një incidenti në seancën e sotme në Parlamentin e Shqipërisë.

Teksa deputeti Denis Deli fliste në foltore, Peleshi shihet teksa i është afruar zëvendës kryeministres Belinda Balluku dhe diskuton me të.

Pas diskutimit, Peleshi largohet, por duke zbritur shkallët humbet ekuilibrin dhe gati rrëzohet. Fatmirësisht nuk pati dëmtim nga ky incident dhe ka rimarrë qëndrimin.

Leave a Reply