Ndodh për herë të parë. Sali Berisha sot është ulur për herë të parë në krahun e deputetëve të PS-së. Ai tha se këtë e bëri me një arsye.

Jo rastësisht për herë të parë unë prita i ulur në një karrige të deputetëve socialistë.

E bëra me qëllimin më të sinqertë se sot avoketër të vetëm të tyre në parlament janë demokratët dhe do ta vazhdojmë deri në fund të jemi zëdhënës të interesave të qytetarëve shqiptarë pa dallim.

Në këtë mënyrë, sesi është katandisur sesi ky parlament sot më shumë se kurrë shqiptarët kanë nevojë për përfaqësim. Sot është koha për veprime.

Kata janë nga mëngjesi në darkë për mashtrime dhe vjedhje. U bëj thirrje të gjithë mësuesve që me guxim dhe kurajë të mbrojnë interesat e tyre” tha ai.

Leave a Reply