Këngëtari shqiptar, Devis Xherahu, së fundi ishte i ftuar në “E diell”.
Në këtë emision u zhvilluan shumë lojëra të ndryshme.

Kësaj radhe atij iu kërkua që ta telefononte gruan e tij live gjatë emisionit dhe t’ia kërkonte divorcin.Xherahu e pranoi sfidën duke thënë se bashkëshortja e tij e njihte atë dhe se do ta kuptonte se do të ishte shaka.

Këngëtari e vazhdoi lojën derisa ndërhynë lojtarët e tjerë dhe filluan të qeshnin./g.j