Atmosfera në dasmën e Shkëlzen Berishës dhe Armina Mevlanit është ndezur dhe të gjithë të ftuarit kanë lënë vendet e tyre dhe janë ngritur për të kërcyer.

Mes shumë videove të publikuara nga dasma e çiftit më në zë të momentit, nuk kishte si të na shpëtonte dhe momenti më i bukur i mbrëmjes, kërcimi i dhëndrit me nënën e tij, Liri Berishën.

Ata shihen teksa kërcejnë të dy dhe më pas i bashkohet dhe nusja, Armina.