Kiara dhe Luizi ishin çifti i radhës që duhej të përkujdeseshin për “Arbanën” e vogël.

Në momentet kur ata përpiqeshin të qetësonin beben, mes tyre pati shumë batuta, puthje e përqafime. Në një moment çifti ka bërë “përgatitje” për momentin e shumëpritur dhe kan qenë shumë pranë puthjes të cilës Kiara i është shmnagur mes emocionesh.