Gjatë një koncerti që reperi dhe këngëtari Rigels Rajku, i cili njihet me emrin e artit Noizy është përfshirë në një sherr të bujshëm me grushte dhe shkelma teksa ai performonte para fansave të tij.

Nga video e publikuar duket se Noizyt nuk i durohet dhe i bashkohet grupi të tij në sherr duke mos i interesuar që ishte përballë një publiku të gjerë dhe se çfarë mesazhi po u jepte atyre.