Një roje i ka rënë të fikët nga podiumi teksa ishte në vigjilje pranë arkivolit të Mbretëreshës.

Qindra mijëra njerëz kanë qëndruar në radhë për t’i bërë nderimet e fundit monarkes pas vdekjes së saj në Balmoral të enjten.

Të pranishmit u shqetësuan kur panë se roja filloi të lëkundet në këmbët e tij pak çaste para se të rrëzohej.

Burri kishte zbritur pak çaste më parë nga podiumi përpara se të rimarrë vendin e tij ndërsa ushtarakë të tjerë iu afruan për ta ndihmuar.

Por disa sekonda më vonë ai u nxi dhe u rrëzua përpara, duke zbritur i shtrirë në dyshemenë e gurtë për gulçime të forta nga kalimtarët që rrinin në radhë për të nderuar.

Transmetimi i drejtpërdrejtë u ndërpre gjithashtu për disa minuta ndërsa policia nxitoi në ndihmë të burrit.

Arkivoli i Mbretëreshës, i cili është vendosur në një platformë të ngritur të quajtur katafalkë, po ruhet gjatë gjithë orës nga njësi nga Truproja e Sovranit, Divizioni i Familjeve ose Yeoman Warders of Tower of London.