Vrasja e biznesmenit Ardian Nikulaj me 19-prill në Shëngjin, dy prokuror anglez kane mbërritur në Shqipëri për tu njohur me dosjen hetimore me provat që implikojnë personat e vënë nën akuzë të cilët janë ndaluar nga policia britanike.

Hetuesit anglez po zhvillojnë takime me drejtues te prokurorisë se Lezhës dhe grupin hetimor ne lidhje me këtë çështje.

Autoritetet angleze kërkojnë që të njihen me provat për të vendosur me pak rreth ekstradimit te personave te arrestuar në Angli me kërkesë të prokurorisë së Lezhës.