Sot në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, ka ardhur zarfi i zi, për shkak të mos respektimin të rregullave.

Prezantuesi dhe modeli i njohur Meti Alshiqi është përjashtuar nga shtëpia e Big Brother, pas përleshjes së sotme me Blerandon.

“Vëllai i madh ka ndjekur me shqetësim te madh provokimet e metit ndaj Blernados, sipas rregullave të lojës, gjuha kërcënuese, cënimi fizik dhe nxitja për dhunë, janë rreptësisht të ndaluara, duke pasur parasysh faktin që përkundër paralajmërimeve, nuk ka pasur reflektim, pas verifikimit të pamjeve ku ka ndodhur ngjarja e sotme, Meti përjashtohet automatikisht nga shtëpia”, thuhet në Zarf.

Menjëherë pas leximit të zarfit Meti ka dalë nga shtëpia pa u përshendetur me asnjë nga banorët.

"Zarfi i zi" në BBV, përjashtohet menjëherë