Njerëzit shpesh dinë më shumë për të tjerët sesa dinë për veten e tyre. Testet psikologjike janë një mënyrë efektive për të mësuar për veten.

Bazuar në një studim për gjuhën e trupit, Bright Side ka përgatitur një test për t’ju ndihmuar të identifikoni tiparet e personalitetit. Mjafton të zgjidhni siluetën e personit që mendoni se është më i suksesshmi dhe ne do të zbulojmë aspekte  të personalitetit tuaj që mund të mos i dini.

Nëse mendoni se vajza e parë është më e suksesshmja, atëherë jeni një person shumë i sigurt, që nuk heziton të përballet me sfida të reja. Ju përballoni çdo sfidë me optimizëm, entuziazëm dhe besim. Keni punuar shumë për ta bërë veten të respektuar dhe nuk do të lejoni askënd t’ju mashtrojë.

Për ju, zemra sundon mbi trurin. Ju preferoni të merrni rrugën që zemra juaj thotë se është më e mira dhe shumicën e kohës ju jeni të saktë dhe sfidoni çdo logjikë. Jeni shumë vëzhgues dhe intuitiv – është shumë e vështirë të të mashtrosh.

Shprehja juaj e preferuar është “djalli gënjen në detaje”. Ju jeni shumë racionalë dhe pëlqeni të analizoni gjithçka, deri në detajet më të vogla përpara se të filloni rrugën tuaj. Për shkak të kësaj, shpesh ju duhet një kohë e gjatë për të marrë një vendim, por vendimi që merrni është pothuajse gjithmonë i duhuri.

Y
Nuk jeni tepër ambiciozë, por i dini aftësitë tuaja dhe çfarë mund të arrini. Ti e di që nuk ke me kë të konkurrosh përveç vetes, ndaj përpiqesh të përmirësosh veten çdo ditë. Nuk jeni kundër pranimit të sfidave të reja, por nuk jeni të gatshëm të dilni nga zona juaj e rehatisë.

Shprehja juaj e preferuar është “djalli gënjen në detaje”. Ju jeni shumë racionalë dhe pëlqeni të analizoni gjithçka, deri në detajet më të vogla përpara se të filloni rrugën tuaj. Për shkak të kësaj, shpesh ju duhet një kohë e gjatë për të marrë një vendim, por vendimi që merrni është pothuajse gjithmonë i duhuri.