Ditë më parë qarkulloi një foto e cila më pas rezultoi që ishte e modifikuar nga fansat, ku Donaldi mbante në kokë një kapele si e Beatrix.

Megjithatë sot janë shfaqur me të njëjtat syze dielli dhe këtu nuk ka asnjë modifikim. Janë të bardha dhe në Instastory i kanë postuar të dy.

Ndoshta kjo është një shenjë për të treguar se janë takuar apo janë kthyer bashkë ose është thjesht një rastësi.

Mund të besoni çfarë të doni por mes gjithë palëve të syzeve që mund të ketë Donaldi, ishin pikërisht këto të bardhat që duhet të vinte sot…