Fati është më shumë se një faktor përcaktues në jetën tonë, me shumë ngjarje që shpjegohen në këtë mënyrë dhe nëse është kështu, atëherë disa shenja nuk kanë shumë shans.

Tradicionalisht, në fund të fundit, ka disa që janë më të pafat dhe duhet, më shumë se të tjerët, të kujdesen për pengesat e tyre.

Binjakët

Shumë herë, kur ai përpiqet për diçka, sheh mure që ngrihen para tij dhe shumë pengesa në rrugën e tij. Sigurisht, ai nuk dorëzohet kurrë dhe e di nga dora e parë se çdo pengesë është për mirë.

Shigjetari

Shigjetari optimist ku prek suksesin, e sheh atë të zhduket dhe më pas fillon sërish përpjekjen. Ai e di që nëse nuk punon shumë nuk mund të arrish shumë dhe ngaqë e di se çfarë dëshiron, i arrin gjithmonë qëllimet e tij, edhe kur sheh që fati nuk është në favor të tij.

Ujori

Le të flasim drejt… Ju jeni pak i çuditshëm, Ujori. Aty, kur futesh në një situatë që të pëlqen dhe e dëshiron, diçka nuk shkon. Edhe një e keqe pason një tjetër. Ju pyesni veten “pse ju”, por e dini që në minutën e fundit diçka do të ndodhë dhe do t’ia dilni.