Edhe Arbër Hajadari ka folur për ish- çiftin Bora-Donald.

Opinionisti i BBV, ka dhënë mendimin e tij për historinë e trekëndëshit Bora-Donald-Trixa.

Arbri u shpreh se Bora ka rrezikuar shumë me takimin e saj me Donaldin, e në anën tjetër Donaldi nuk është dashur të tërhiqej.

Po ashtu ai mbrëmë në puntatën e fundit të post Big Brother VIP ai tha se i është dukur e çuditshme lidhja e re e krijuar mes Donaldit dhe Beatriksës.

“Bora ka rrezikuar shumë duke marrë pjesë në program aq më shumë duke dhënë puthjen. Nuk shoh arsye që Donaldi të tërhiqej, të paktën sa të mbaronte ky program. Më është dukur e çuditshme edhe lidhja e re, edhe për mënyrën si u krijua, edhe hyrja e e Triksës në finale se sjellja e Donaldit ishte e ftohtë, kurse Triksa më është dukur e sinqertë”, tha Arbri.