Mbremjën e djeshme në “Goca dhe Gra” u diskutua për marrëdhniet moderne në çift, ku së fundmi po dëgjohen raste të shumta të çifte të famshme ku secili partner jeton në apartamentin e tij privat.

Armina Mevlani, pjesë e moderatoreve të emisionit nuk u shpreh aspak dakort me këtë “modernizim” madje ajo tha se nuk e zë gjumi nëse nuk e ka burrin në shtrat.

“Mua nuk më ze gjumi pa e patur burrin në krevat. Në raste udhëtimesh mezi ja dal. Flasim në video. Edhe ai thotë që fle më rehat kur jam unë. Ne kemi 9 vite që bashkëjetojmë.”, u shpreh Armina.