Të zbulosh se partneri po të tradhton ose të ka tradhtuar në të kaluarën, është njësoj si të të shembet bota para syve.

Ka një sërë arsyesh që partnerët zgjedhin të tradhtojnë (p.sh. pasiguria, inati, mungesa e interesit për marrëdhënien), por asnjëra prej tyre nuk justifikon dhimbjen që i shkaktojnë dikujt që supozohet se e kanë dashuruar.

Çdo shenjë e zodiakut ka një mori komplekse tiparesh dhe predispozitash të mundshme. Disa shenja të zodiakut, për fat të keq, janë të prirura për t’u bërë mashtrues dhe tradhtar, edhe në marrëdhëniet më të rëndësishme.

Më poshtë janë 5 shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të tradhtojnë, sipas astrologjisë.

1. DASHI (21 mars – 19 prill)

Partnerët e Dashit dëshirojnë ndryshim, dhe monotonia në një marrëdhënie mund të jetë sfiduese për ta.

Impulsiviteti i tyre nuk ndihmon, dhe tradhtia ka të ngjarë të jetë më shumë një dëshirë e momentit.

2. BINJAKËT (21 maj – 20 qershor)

Ndjenjat e tyre të komplikuara nuk do t’i lejojnë ata të ndahen. Në rastet më të këqija, një Binjak do të vazhdojë lidhjen, pavarësisht tradhtisë.

Atyre nuk u pëlqen të ndihen të bllokuar ose të kufizuar në një marrëdhënie, dhe disa prej tyre janë thjesht shumë të papjekur emocionalisht.

Nëse partneri juaj Binjak ka qenë nervoz ose i paqëndrueshëm kohët e fundit, duhet të gërmoni. Bëni disa pyetje thelbësore, për të zbuluar se si ndihen ata për marrëdhënien.

3. LUANI (23 korrik – 22 gusht)

Luanët e shohin veten shumë dinak dhe dominues. Disa prej tyre shkojnë aq larg sa besojnë se e meritojnë t’i kenë të gjitha dhe se të pasurit partnerë të shumtë do të pohonte statusin e tyre “alfa”.

Ata madje mund të jenë në gjendje t’ju mashtrojnë për një periudhë të gjatë kohore. Ata janë të prirur të kërkojnë trajtimin “si mbret” nga kushdo që mund t’ia ofrojë.

4. SHIGJETARI (22 nëntor – 21 dhjetor)

Partnerët e Shigjetarit pëlqejnë të përfshihen plotësisht, dhe një lidhje mund të jetë pikërisht kjo. Bari duket gjithmonë më i gjelbër në anën tjetër, dhe disa Shigjetarë nuk janë në gjendje ta kuptojnë këtë.

Ata jetojnë momentin dhe janë të udhëhequr nga kënaqësia dhe dëshira. Nëse zbuloni se një Shigjetar ju ka tradhtuar, ka të ngjarë të përpiqet të justifikojë sjelljen e tyre si një çështje lirie personale (të cilën ata e vlerësojnë shumë).

Ata madje mund t’ju bindin (pothuajse) se ishte diçka që duhej ta bënin.

5. UJORI (20 janar – 18 shkurt)

Ujorët më të pamëshirshëm mashtrojnë për të kompensuar ndjenjat e pamjaftueshmërisë, ose do të bindin veten se kjo është e justifikuar.

Fatkeqësisht, është e lehtë të mendohet se partneri juaj Ujori po fsheh diçka, edhe kur nuk është. Është e rëndësishme të mos mendoni më të keqen, por të përpiqeni t’i përshtateni nevojave të partnerit tuaj.