Akrepi

Nuk është se Akrepëve nuk u pëlqen të jenë rreth njerëzve por thjesht ata duan qetësinë dhe hapësirën e tyre.

Kur një Akrep bëhet i fiksuar pas një personi ose një projekti, ata priren që të qëndrojnë vetëm.

Virgjëresha

Virgjëresha është një nga ato shenja që i pëlqen të jetë pranë njerëzve, por ndonjëherë lodhen dhe duan pak qetësi Ata padyshim e shijojnë kohën e tyre vetëm.

Virgjëreshat duan të humbasin veten në kërkime ose shkrime dhe gjithmonë përpiqen të përmirësojnë veten.

Gaforrja

Gaforret i duan njerëzit dhe u pëlqen të argëtojnë, por nëse ndihen të pakënaqur dhe të lënduar nga trajtimi negativ që kanë përjetuar nga të tjerët, ata do të tërhiqen. Gaforret pëlqejnë të jenë në shtëpi, kështu që të qenit vetëm në shtëpi nuk është një barrë, por diçka që u pëlqen.

Gaforret janë shumë të ndjeshëm dhe ka raste kur bota mund të jetë një vend mizor dhe i ashpër për ta.