Donaldi dhe Beniada krijuan një raport shumë të ngushtë gjatë “Big Brother VIP”, por, pas mbarimit të formatit ata nuk janë shfaqur më publikisht bashkë.
Megjithatë duket se ata ende e ruajnë shoqërinë. Kjo kuptohet nga veprimi i fundit i Beniadës, e ka mbështetur publikisht Donaldin për projektin e tij të fundit muzikor.

“Këngëtari im i preferuar”, ka shkruar ajo.