Ish-kryeministri Sali Berisha, ka përmes një postimi në Facebook ka publikuar një foto të fletëvotimeve në Durrës, ku shihet e shënuar më kryq.

Sipas Berishës, kandidati i Partisë Demokratike në Durrës, Luan Hoti ka blerë vota me 50 mijë lekë të vjetra dhe për të dalluar që personat që u ka dhënë paratë kanë votuar vërtet për të, u ka thënë ta bëjnë kryqin e lakuar, si në foto.

Kujdes! Kujdes! ‘X’ me grremç është vote e shitur,  -te hidhet ne kosh te plehrave!  Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital. Doktor Luan Hoti po blen elektoratin me lek ne Manze. Po shpërndan me njerëzit e tij nga 50 mijë lek te vjetra per person U kane then me votuar kështu. Po te nga se foton. Tek kryqi pak me lakim Qe ta kuptojnë qe jane ata qe u ka dhëne leket dhe kanë votuar per luan hotin.