Korrdinatorja e njësisë Antikorrupsion në Partinë e Lirisë, Birisida Shehaj është përfshirë në një debat mbrëmjen e sotme me drejtuesin e emisionit “Opinion”, Blendi Fevizu. Të dy e kanë nisur bisedën për kompanitë offshore për të mbuluar aferën e inceneratorëve.

Sipas Shehajt, dokumentet që ajo po prezantonte se disa kompani të regjistruara offshore në shtete të ndryshme, janë të lidhura me të njëjtin person, i cili është shqiptari Klodian Zoto. Moderatori ka kërkuar më tepër sqarime të dy janë përfshirë në debat.

Debati në studio mes Fevziut dhe Shehajt:

Fevziu: Nje person që administron domain, është i njëjti, fatura i shkon atij. Ti do thuash është i kriminalizuar?

Shehaj: Po kjo sipër bën administrimin e domain.

Fevizu: Po se ajo e administron

Shehaj: Po si mund ta bëjë ky biznesmeni, o zotëri është administratorit të Tiranës

Fevziu: Po tani ku e di unë… në rregull

Shehaj: Po ky është pronari o Fevzi

Fevziu: Po le të jetë

Shehaj: Po jo se s’ka lidhje marrëdhënie fare

Fevizu: Nuk po e relativizojmë fare, nëse keni informacion që është kriminel këtë na thuaj. Se një administrator ka domainet e shtatë portaleve. Ai s’ka lidhje

Shehaj: Po të lutem, ai është ndër pronarët real të inceneratorit

Fevziu: Marrëdhënia mes kompanive është tjetër…

Shehaj: Ne atë po themi, shteti nuk po funksionon fare

Fevziu: Tani a po përdoren këto para apo jo? Të gjithë të shkojnë në burg.

Shehaj: Si nuk të bën përshtypje, nuk keni bërë asgjë si media

Fevziu: E para nuk më tregon se çfarë të bëjë se vet e keni thënë që ky është një nga emisionet që nuk është i paguar.