Këto shprehje i çmendin fare meshkujt — dhe jo në kuptimin e mirë. I kanë thënë meshkujt realë ato çfarë nuk duan të dëgjojnë nën çarçafë, asnjëherë.

“Kur do të mbarosh?”

“E dëgjon djalin? Do shkosh ta kontrollosh?”

“Ohh, jooo. Ishe shumë afër”

“Po mendoja që muret e kuzhinës t’i lyenim me një krem, si thua?”

“E ke pasur gjithmonë këtë nishan?”

“Le të mos flasim më për këtë”

“Dukem e shëndoshë?”

“Me thuaj që jam e bukur”

“Më duhet të shkoj në tualet”

“Mund ta bësh atë gjënë që më pëlqen?”

Si ju duket? Ka nga ato shprehje që edhe ju mund t’ia keni thënë partnerit ndonjëherë? Mund të ketë edhe të tjera, më personale, por edhe të mësipërmet mos i harroni.