Rudina Dembacaj është një nga aktoret dhe moderatoret më të lirshme dhe pa komplekse të ekranit shqiptar.

Dembacaj është gjithashtu tepër aktive në “Instagram”.

Ajo ka lajmeruar se së shpejti, do të nxjerrë filmin e saj të parë “Dashuri dhe Turbulenca”.

Por ditën e sotme ajo ka publikuar disa video ne spital, ku shprehet se e ka kapur syri i keq.

Nuk dihet nese kjo është nje skene filmi apo vërtet Rudina ka pasur ndonjë problem shëndetësor.

Sido që të jetë i urojmë shërim te shpejtë!